PRESENTKORGAR

Pssst!
Förbeställ gärna din presentlåda senast dagen innan, önskas något vin eller annat till arrangemanget medtages detta till butiken.
Större beställningar kräver längre framförhållning.
Hjärtligt välkomna!

Vi på Lilla Ostaffären i Malmö erbjuder olika typer av presentkorgar oavsett vem mottagaren är.
I sortimentet ingår även företagspresenter som blivit mer och mer populärt hos alla typer av företag. Givetvis fylls våra presentkorgar med kvalitetsvaror som är njutbara och som vi vet uppskattas av de flesta mottagarna. Varför inte visa en stamkund, en nyckelkund eller anställda uppskattning med en företagspresent? Vår erfarenhet säger att det är oerhört uppskattat att få en oväntad presentkorg fylld av delikatesser. Vi syr gärna ihop delikatesskorgar eller företagspresenter åt dig enligt dina önskemål, bara kontakta oss eller besök vår butik vid Triangeln i Malmö så hjälper vi dig. Lilla Ostaffären, vi kan presentkorgar och företagspresenter och vi levererar de med kvalitet och känsla, tveka inte att kontakt oss. Vi gör inga statiska presenter, alla är unika i sitt slag därför har vi också haft glädjen att fått göra över 9000 presenter till glada mottagare från starten 2013. Många kunder är återkommande kunder och när vi frågar vad dem  vill ha i sina korgar/ lådor så är svaret oftast gör något bra.Tack för förtroendet Peter & Jane


 Presentlådor/Korgar,  En smak för alla, snyggt inslaget i cellofan, pris från ca 500:- till ca 2500 :-

 Delikatesslådor, Blandade delikatesser, pris från ca 795:-

 Papperpåse med handtag,  Perfekt och uppskattat, enkelt och snyggt, pris från ca 195:-

 Presentkort,  Passar till alla tillfälle och utnyttjas i butiken, värdet avgör du själv.

Cellofanpåpse, Snyggt på en guldplatta  pris från ca 250:- till ca 500:-

Exempel!  Vad får man för 500:- om man väljer en cellofanpåse på guldplatta?

Ett exempel kan vara:

1pkt kex eller knäcke, 1st dryck, 1pkt chokladtryfflar eller marsipanbröd, 1st marmelad, 2st hårdostar, 1st dessertost, 1glasburk oliver, 1st salamikorv.


Tänk på att alla bilder  är illustrationer på presenter vi gjort, därför kan våra presentkorgar eller delikatesslådor skilja sig åt, även innehållet kan variera något, dock stämmer alltid varuvärdet vi kommit överens om. Skulle ni ha egna önskemål om innehåll så framför gärna det vid beställning.

När det gäller julkorgar, glöm inte att beställa i god tid, då denna gåva är mycket uppskattad! Naturligtvis är alla korgar eller trälådor snyggt inslaget i cellofan och med band även om bilderna på sidan endast visar innehållet.

Har du frågor eller önskemål angående ostkorgar eller delikatesslådor så kan du även klicka på rubriken kontakt och fylla i kontaktformuläret där. Varmt välkomna till oss – Lilla Ostaffären en samlingsplats för alla läckergommar!

God smak är den bästa gåvan!

Är du bjuden till goda vänner, är det avtackning på jobbet, ska det vara en present till läraren, 50-åringen eller brudparet? Vi hjälper dig med att sätta ihop en både trevlig och smakrik present.

Bilderna nedan visar en Delikatesskorg/Presentkorg med premiumprodukter från europa, medan delikatesslådan har temat Sverige och då med endast svenska produkter. Önskas något vin eller dylikt till arrangemanget medtages detta till butiken. Presentlådor / Korgar finns i prislägen från ca 600:- 2500:-