AKTUELLT / IN PROGRESS

Du vet väl att du kan betala med presentkort från Malmö City hos oss? De funkar precis som ett vanligt betalkort i kassan.

The Eurovision Song Contest takes place in Malmo from 4 -11 May 2024.

We at the Little Cheese Shop welcome you when you are looking for some good cheese or delicacies to enjoy at home together with someone you like.

10 År December 2023

Vill du ge bort något fint till någon du håller kär, skolavslutningen, bröllopet, sommarfesten, eller till någon som fyller år?

Till storhelger är mellbykavringen ett måste, glöm inte beställa.

Delikatesser från Italien.

PRESENTKORGAR-PRESENTLÅDOR

Vi på Lilla Ostaffären i Malmö erbjuder olika typer av presentkorgar oavsett vem mottagaren är.
I sortimentet ingår även företagspresenter som blivit mer och mer populärt hos alla typer av företag. Givetvis fylls våra presentkorgar med kvalitetsvaror som är njutbara och som vi vet uppskattas av de flesta mottagarna. Varför inte visa en stamkund, en nyckelkund eller anställda uppskattning med en företagspresent? Vår erfarenhet säger att det är oerhört uppskattat att få en oväntad presentkorg fylld av delikatesser. Vi syr gärna ihop delikatesskorgar eller företagspresenter åt dig enligt dina önskemål, bara kontakta oss eller besök vår butik vid Triangeln i Malmö så hjälper vi dig. Lilla Ostaffären, vi kan presentkorgar och företagspresenter och vi levererar de med kvalitet och känsla, tveka inte att kontakt oss.

8-Blummen en fantastisk ost klädd i blommor, en upplevelse i smaken!

Du vet väl att vi säljer ekologiska ägg från frigående höns utomhus. Perfekt till frukost och matlagning året runt.

HYBY BLÅ: En karaktärsfull och smakrik blåmögelost av opastöriserad komjölk.Utsedd till Nordens bästa grönmögelost 2016.

Oliver och tapenade från Kalliston Grekland

ost & chark är aldrig fel.

Kräftor och ost hör ihop!

Här följer några förslag på ostar som passar bra på kräftkalaset. Engelsk eller svensk cheddar, Gruyere Schweiz, Pecorino Moliterno Italien, Munster Frankrike, Roquefort Frankrike. Vill du vara mer taditonell är det Västerbotten och Kryddost som gäller.

Vår goda parmigiano reggiano 24 månaders lagring

Gouda Holland lagrad minst i 2 år

skyltfönster