PRESENTKORGAR

God smak är bästa gåvan!

Vi på Lilla Ostaffären i Malmö erbjuder olika typer av presentkorgar oavsett vem mottagaren är.
I sortimentet ingår även företagspresenter som blivit mer och mer populärt hos alla typer av företag. Givetvis fylls våra presentkorgar med kvalitetsvaror som är njutbara och som vi vet uppskattas av de flesta mottagarna. Varför inte visa en stamkund, en nyckelkund eller anställda uppskattning med en företagspresent? Vår erfarenhet säger att det är oerhört uppskattat att få en oväntad presentkorg fylld av delikatesser. Vi syr gärna ihop delikatesskorgar eller företagspresenter åt dig enligt dina önskemål, bara kontakta oss eller besök vår butik vid Triangeln i Malmö så hjälper vi dig. Lilla Ostaffären, vi kan presentkorgar och företagspresenter och vi levererar de med kvalitet och känsla, tveka inte att kontakt oss.

Presentkorgar – Presentlådor  * En smak för alla snyggt inslaget i cellofan, pris från 295 kr  Delikatesslådor * blandade delikatesser pris från 495 kr  Presentpåse * perfekt och uppskattat, enkelt och snyggt, pris från 125 kr  Presentkort * passar till alla tillfälle och utnyttjas i butiken värdet avgör du själv. Tänk på att alla bilder  är illustrationer på presenter vi gjort, därför kan våra presentkorgar eller delikatesslådor skilja sig åt, även innehållet kan variera något, dock stämmer alltid varuvärdet vi kommit överens om. Skulle ni ha egna önskemål om innehåll så framför gärna det vid beställning.

Ring gärna och förbeställ din presentlåda senast dagen innan, önskas något vin eller dylikt till arrangemanget medtages detta till butiken.

När det gäller julkorgar, glöm inte att beställa i god tid, då denna gåva är mycket uppskattad! Naturligtvis är alla korgar eller trälådor snyggt inslaget i cellofan och med band även om bilderna på sidan endast visar innehållet.

Har du frågor eller önskemål angående ostkorgar eller delikatesslådor så kan du även klicka på rubriken kontakt och fylla i kontaktformuläret där. Varmt välkomna till oss – Lilla Ostaffären en samlingsplats för alla läckergommar!

God smak är den bästa gåvan!

Bilderna nedan visar en Delikatesskorg/Presentkorg med premiumprodukter från europa, medan delikatesslådan har temat Sverige och då med endast svenska produkter. Önskas något vin eller dylikt till arrangemanget medtages detta till butiken.