AKTUELLT

Du vet väl att du kan betala med presentkort från Malmö City hos oss? De funkar precis som ett vanligt betalkort i kassan.

Vill du ge bort något fint till någon du håller kär, skolavslutningen, bröllopet, sommarfesten, eller till någon som fyller år?

Till påsk är mellbykavringen ett måste, glöm inte beställa.

Med anledning av covid19!

Tillhör du dem som är i riskgruppen i dessa tider? Behöver du hjälp med att få din beställning levrerad inom Malmö. Ring oss dagtid så hjälper vi dig / Mvh Peter & Jane

Burrata från Italien.

PRESENTKORGAR-PRESENTLÅDOR

Vi på Lilla Ostaffären i Malmö erbjuder olika typer av presentkorgar oavsett vem mottagaren är.
I sortimentet ingår även företagspresenter som blivit mer och mer populärt hos alla typer av företag. Givetvis fylls våra presentkorgar med kvalitetsvaror som är njutbara och som vi vet uppskattas av de flesta mottagarna. Varför inte visa en stamkund, en nyckelkund eller anställda uppskattning med en företagspresent? Vår erfarenhet säger att det är oerhört uppskattat att få en oväntad presentkorg fylld av delikatesser. Vi syr gärna ihop delikatesskorgar eller företagspresenter åt dig enligt dina önskemål, bara kontakta oss eller besök vår butik vid Triangeln i Malmö så hjälper vi dig. Lilla Ostaffären, vi kan presentkorgar och företagspresenter och vi levererar de med kvalitet och känsla, tveka inte att kontakt oss.

Svenska ekologiska ostar från Jürrs mejeri i Hälleforsnäs i butiken just nu!

Vårens primörer är här!

Du vet väl att vi säljer ekologiska ägg från frigående höns utomhus. Perfekt inför påsk!

Varje fredag kan du köpa ekologiska bröd hos oss. I frysen har vi oftast kavring.

HYBY BLÅ: En karaktärsfull och smakrik blåmögelost av opastöriserad komjölk.Utsedd till Nordens bästa grönmögelost 2016.

Från Sörgården är dessa fina knäckte som även fått en plats på Nobel middagen. Bakat för hand på enbart ekologiska råvaror som malts i en gammal stenkvarn.

 

Mellbykavring från Österlen!

La Mortuacienne heter dessa fantastiska franska ”vuxen-lemonader” som har tillverkats hos Rième i Frankrike sedan 1921

Oliver och tapenade från Kalliston Grekland

Brostorps Ostkaka  – Den godaste av alla..

Stilton England

Cheddar Från England

Black Bomber, Red Devil, Beechwood Cheddar, Amber Mist Whisky, Ryby Mist med Konjak och Portvin, alla härligt smakrika och aromatiska ostar från Wales UK.

Delikata delikatesser direkt från Italien! Bara när det bästa är bra nog..

Kräftor och ost hör ihop!

Här följer några förslag på ostar som passar bra på kräftkalaset. Engelsk eller svensk cheddar, Gruyere Schweiz, Pecorino Moliterno Italien, Munster Frankrike, Roquefort Frankrike. Vill du vara mer taditonell är det Västerbotten och Kryddost som gäller.