AKTUELLT

Beställ din kavring till påsk!

Snart har vi påsken här!  Finfin choklad och handgjorda marsipanfigurer från hedhescalente finner du i butiken just nu.

Med anledning av covid19!

Tillhör du dem som är i riskgruppen i dessa tider? Behöver du hjälp med att få din beställning levrerad inom Malmö. Ring oss dagtid så hjälper vi dig / Mvh Peter & Jane

Skäm bort någon på Alla hjärtans dag 14 februari

Fira in det nya året med lite goda ostar!

 

PRESENTKORGAR-PRESENTLÅDOR

En hållbar julklapp!

Vi på Lilla Ostaffären i Malmö erbjuder olika typer av presentkorgar oavsett vem mottagaren är.
I sortimentet ingår även företagspresenter som blivit mer och mer populärt hos alla typer av företag. Givetvis fylls våra presentkorgar med kvalitetsvaror som är njutbara och som vi vet uppskattas av de flesta mottagarna. Varför inte visa en stamkund, en nyckelkund eller anställda uppskattning med en företagspresent? Vår erfarenhet säger att det är oerhört uppskattat att få en oväntad presentkorg fylld av delikatesser. Vi syr gärna ihop delikatesskorgar eller företagspresenter åt dig enligt dina önskemål, bara kontakta oss eller besök vår butik vid Triangeln i Malmö så hjälper vi dig. Lilla Ostaffären, vi kan presentkorgar och företagspresenter och vi levererar de med kvalitet och känsla, tveka inte att kontakt oss.

Holmdrop’s Laxrökeri är ett litet rökeri som är beläget i Skanörs Hamn, så långt sydväst man kan komma i Skåne. Det har startats av Markus Holmberg & Charlotte H Lendrop som tidigare drivit Skanörs Fiskrögeri i 18 år! Arbetet är hantverksmässigt och målet är en premiumprodukt som sticker ut genom sin kvalitet!
Vi kommer att ha en demodag den 15 november, Kl 14-18 där ni får möjlighet att smaka denna goda Lax, kallrökt & varmrökt, båda kommer att finnas till försäljning i butiken denna dag. Hoppas vi ses.

Svenska ekologiska ostar från Jürrs mejeri i Hälleforsnäs i butiken just nu!

Vårens primörer är här!

Du vet väl att vi säljer ekologiska ägg från frigående höns utomhus. Perfekt inför påsk!

Varje fredag kan du köpa ekologiska bröd hos oss. Gott glutenfritt bröd finns även i vår frys liksom mellbykavring.

Glöm inte bort Alla hjärtans-dag den 14 feb

From Januari 2019 har vi ny öppettider, Måndag stängt  Tis-Fre 10-18 Lörd 10-16

Delikata delikatesser direkt från Italien! Bara när det bästa är bra nog..

Burrata från Italien.

Kräftor och ost hör ihop!

Här följer några förslag på ostar som passar bra på kräftkalaset. Engelsk eller svensk cheddar, Gruyere Schweiz, Pecorino Moliterno Italien, Munster Frankrike, Roquefort Frankrike. Vill du vara mer taditonell är det Västerbotten och Kryddost som gäller.

Vill du ge bort något fint till någon du håller kär, skolavslutningen, bröllopet, sommarfesten, eller till någon som fyller år?

Spansk ekologisk extravirgin olivolja, god till både matlagning och sallader.

Catering / Mingelmat

CALIENTE  – En svensk dryckesinnovation och världens bästa alkoholfria alternativ, Helt ekologisk!

Klicka på bilderna för se fudgen.

FRÖKNÄCKE!
glutenfritt med lokala rapsfrön – rapsolja och linfrön, gräddas på låg värme i stenugn för att behålla näringsämnen. Ett skånskt mathantverk fritt från tillsatser bakat på Österlen.

Naturens guld!

Svensk kvalitetshonung, naturell eller med 100% naturliga smaksättare såsom citron, mango-lime, ingefära eller propolis.

Nyheter! Spanska delikatesser

HYBY BLÅ: En karaktärsfull och smakrik blåmögelost av opastöriserad komjölk.Utsedd till Nordens bästa grönmögelost 2016.

Från Sörgården är dessa fina knäckte som även fått en plats på Nobel middagen. Bakat för hand på enbart ekologiska råvaror som malts i en gammal stenkvarn.

 

Mellbykavring från Österlen!

La Mortuacienne heter dessa fantastiska franska ”vuxen-lemonader” som har tillverkats hos Rième i Frankrike sedan 1921

Spännande hantverksmässigt gjorda ostar på både komjölk och getmjölk

Fjärde generationen kex från Grandma Wilds som startade 1899. Typiska Engelska kex med smaker som ingefära och citron eller kex med riktiga chokladbitarna i.

Oliver och tapenade från Kalliston Grekland

Brostorps Ostkaka  – Den godaste av alla..

Stilton England

Cheddar Från England

Black Bomber, Red Devil, Beechwood Cheddar, Amber Mist Whisky, Ryby Mist med Konjak och Portvin, alla härligt smakrika och aromatiska ostar från Wales UK.